En 5 års garanti og 10 års tjenesteperiode tilbys av replica Rolex

Gode ​​nyheter fra autoriserte forhandlere, for de som har tatt hensyn til å kjøpe et nytt replika Rolex-ur: i disse dager annonserte Rolex (og påvist), som vil bli gitt 5 års garanti på alle klokker etter salg fra autoriserte forhandlere fra 1. juli , 2015. Hvis du allerede har kjøpt et Rolex-kjøp de siste to årene, som betyr start fra 1. juli 2013 til 30. juni 2015, er det en sjanse at du ikke vil gå glipp av denne viktige sjansen for oppgradering: hvis du Rolex kopi klokker i løpet av denne tiden, vil du bli tilbudt 1 årig garanti uten ekstra kostnader, nå utvidet til totalt to av de tre års produsentens kvalitetsgarantiperiode. Du finner dette i alle Oyster og Cellini familie klokker.

Rolex utførte denne oppgraderingen på sin egen "Rolex måte", og gjorde ikke noe stort oppstyr om det. Faktisk gjorde utsagnet det kun til forhandlere, og heller ikke til merkevarens markedsføringsrolexer, heller ikke direkte til pressemedlemmer . Og mens vi venter på at denne informasjonen skal bekreftes av Rolex (Rolex Corporate har bevist denne nyheten til aBlogtoWatch), kom vi ut til autoriserte Rolex-butikker, og har bevist autoriteten til disse nyhetene. Selv med denne uvanlige meldingsmetoden, er denne oppgraderingen en svært viktig: det faktum at all kopi ser at Rolex lager (angivelig et sted mellom 800 000 og en million klokker laget årlig), innebærer bemerkelsesverdig løfte og ekstremt sterk tillit til kvaliteten på produktet deres.

Bilder av Owen Davies of Xupes. com for aBlogtoWatch
Ved å bytte fra de to foregående til en full fem års garanti på alle sine produkter, kan vi si at Rolex setter en ny industristandard - hadde de tilbudt den for bare noen få samlinger eller en håndfull modeller, det ville uten tvil være en annen situasjon. Men for å produsere nær en million klokker i året og sikkerhetskopiere dem med en slik kvalitetsgarantiperiode, bidrar det til å gi kraft til følelsen at en luksus sveitsisk klokke kan kjøpes som en vare som vil følge med eieren av hele livet.
Så langt som konkurransen er vurdert, har Omega tilbudt sine koaksiale bevegelsesutstyrte klokker med en 4 års produsents kvalitetsgarantiperiode - mens ikke-koaksiale klokker fortsatt selges med en 2 års kvalitetsgarantiperiode. Breitling tilbyr også en 2 års kvalitetsgaranti for alle sine klokker, med unntaket at modellene er utstyrt med et produksjonskaliber, som også mottar en 5 års kvalitetsgarantiperiode.

Kanskje en enda mer interessant forbedring er det faktum at Rolex nå også hevdet å offisielt anbefale en 10 års tjenesteperiode for sine klokker, over 3 ganger av den forrige servicelengden. Dette betyr utvilsomt noen massive besparelser, da det reduserer de nødvendige periodiske tjenestene (brukes til å erstatte smøremidler og sjekker deler for overdreven slitasje) til en tredjedel av sitt forrige nummer. Dette betyr ikke bare hvordan Rolex har utviklet sine produkter på en måte som forbedret påliteligheten og langsiktig ytelse, men også hvordan Rolexs tillit til holdbarheten til sine billige falske klokker resulterte i noe som er svært gunstig for slutt- forbruker.

Det er en tendens at flertallet av andre luksuriøse urmakere er tilbøyelige til å insistere på en eller to års kvalitetsgaranti, og foreslå en 3 års ettersalgs servicelengde. I dag, for å holde tritt med Rolexs tempo og for å holde posisjonering utover det blå, kan vi se mange av dem gjøre flere endringer.

  • rolex kopi
  • kopi klokker
  • kopi klokker rolex
  • replica breitling